Vissza a hírekhez


    
    Közösségi jótékonysági akciót hirdet Eger polgármestere

Tízszeres Guiness rekorder, ismert labdazsonglőr lesz Eger vendége a világbajnoki döntő napján, július 15-én. A helyszín természetesen a Végvári vitézek terén rendezett Végvári VB-Piknik. Aki ismeri a hajdúhadházi László Gyulát, tisztában van azzal, hogy milyen különleges személyiségről van szó, s aki még nem, annak feltétlenül találkoznia kell vele az ország egyik legszebb szurkolói zónájában, Eger szívében.

Nem csak egy bemutató: közösségi, jótékonysági akció!

Az önkormányzat szeretne a labdazsonglőr tudásával 0-99 éves korig mindenkit elvarázsolni, s közben alkalmat adni arra minden egrinek és városunkba érkezett vendégnek, hogy részt vegyen egy nagy, közös, jótékonysági akcióban is.

László Gyula ugyanis szívproblémái miatt nem tud munkát vállalni, így adományokból tartja fenn magát, s közben teljes szívvel és világraszóló minőségben teszi azt, amire képes. Egyénisége varázslatos, labdaérzékétől pedig eláll a lélegzet.

Azon túl, hogy a bemutató helyszínén át lehet adni Gyulának az e célra szánt pénzbeli adományt, jótékonysági gyűjtést is szerveznek a Városházán (13-as szoba, dr. Szalóczi Ilona), ahová július 13-án, pénteken 12.00 óráig várják a ruhát (méret: M-L), cipőt (méret: 42-42,5), továbbá tartós élelmiszert és más, a mindennapi életvitelhez hasznos és szükséges felajánlásokat. 

A világbajnoki döntő napján Egerbe látogató László Gyulával az egyik kereskedelmi televízió készített riportot 2017. decemberében: https://www.youtube.com/watch?v=IbbjEtpI5L4

A labdazsonglőrről sokat megtudhatunk, ha ellátogatunk Facebook oldalára: https://www.facebook.com/gyula.laszlo.90

 Hihetetlen hangulat szokott lenni a szurkolói zónában

Szurkoljunk együtt Eger polgármesterével!

A Végvári VB-Pikniken minden egri futballszerető baráti társaság, egyéni focirajongó és a világbajnokság iránt érdeklődő turista a Végvári vitézek terén, hatalmas LED-falon, kiváló közösségi élmény keretében nézheti együtt a hátralévő, három mérkőzést is:

2018. július 11. szerda, 20.00 óra:   Horvátország – Anglia elődöntő

2018. július 14. szombat, 16.00 óra: bronzmérkőzés

2018. július 15. vasárnap, 17.00 óra:             döntő

Tippjáték: még három meccs, még három esély!

Továbbra is elérhető a Facebookon a polgármester VB-tippjátéka, értékes, igazi, egri nyereményekért. A mai elődöntőre a meccs kezdetéig, tehát 20.00 óráig lehet komment formájában tippelni, s a leggyorsabb, legpontosabb előrejelzés gazdája egy palack remek egri bort nyer. Emellett - a VB-Piknik indulása óta helyesen tippelő további játékosokkal együtt – részt vesz a fődíjak sorsolásán, melyet a világbajnoki döntő után tartanak meg. A sorsolást élőben közvetítik majd Habis László Facebook oldalán.

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)