Vissza a hírekhez


    
    24 óra - Balesetek a megyében

Szombaton öt anyagi káros és öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedésről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja. Abasár belterületén szombaton kora délután egy személyautó és egy motorkerékpár összeütközött, melynek következtében a motoros férfi orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett. A 33-as számú főúton az M3-as autópálya füzesabonyi lehajtójánál szintén szombaton délután egy Opel és egy Renault típusú személyautó ütközött össze, melynek során az Opel vezetője és utasa, továbbá a Renault utasa is megsérült. Az egri Kandra Kabos és Kisvölgy utcák kereszteződésében szombaton este egy személyautó és egy kerékpáros összeütközött. A kerékpáros ennek következtében orvosi ellátás igénylő sérülést szenvedett.

Sérüléssel járó közúti baleset történt Mátraballa és Mátraderecske között szombaton, amikor egy jármű áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba. A szemből érkező személyautó vészfékezett és jobbra kormányzott, így elkerülte az ütközést, azonban az útárokba hajtott és felborult. A gépjárművet vezető nő orvosi ellátás igénylő sérülést szenvedett. Sirok és Verpelét között pedig egy személygépjármű lehaladt az útpadkára, majd lesodródott az úttestről és az árokba borulva állt meg. Az azt vezető férfit kórházba szállították.

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)