Vissza a hírekhez


    
    Nem büntet az EVAT, ha rossz az automata

A heol több olvasója is jelezte, hogy a megyeszékhelyen néhány parkolóautomata nem, vagy nem megfelelően működik; a pénzt elnyeli, de jegyet nem ad cserébe. A portál megkeresésére az EVAT Zrt.-t, a kijelölt fizető várakozóhelyek üzemeltetője azt válaszolta: Az automatáknál előfordul a meghibásodás, a leggyakoribb ok, hogy a bedobott pénzérmét nem megfelelően érzékeli a gép – áll válaszukban. Hozzátették, hogy az automaták meghibásodása esetén, az ezek mellett kihelyezett tájékoztató táblán megjelölt telefonszámon jelezni kell a tapasztalt hibát, melyet haladéktalanul javítanak.

- A probléma bejelentőjétől nemcsak a tapasztalt hiba leírását, hanem az automata helyét, valamint az autója rendszámát is elkérjük. A bejelentésről azonnal értesülnek a területen szolgálatot teljesítő kollégák, akik a javításig nem pótdíjaznak a megadott helyszínen – részletezték a HEOL kérdésére.

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)