Vissza a hírekhez


    
    Bárzenész Fesztivál 2018. július 16-22. között Egerben

Az Egri Zenészek Egyesülete 2018-ban többszörös jubileumot ünnepel. Idén tíz éves az egyesület, 15 éves a fenntartásában működő Hevesi József Magyarnóta Klub és tíz éve dolgozik együtt az egyesület két legaktívabb, legsikeresebb zenésze: Gonda László zongorista-előadóművész és Báder Ernő prímás-előadóművész, a Príma-díjas páros.

2018-ban nyári szabadtéri programunk fesztivállá teljesedik ki. A fesztivál központi témája a magyar könnyűzene. Előadóként pedig főként azokat kértük fel, akik meghatározó társaink voltak az elmúlt tíz év során. Különleges szerepet kap az egyesület két zenekara: a Minaret Kamarazenekar és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara. A hagyományosan sikeres bárzenész találkozó szerkezete az előző évekhez hasonló: a Trilla - az élő zene versenye két esti programját négy belvárosi koncert követi. Csütörtök, péntek és szombat este a bárzenész találkozók közreműködői és a Trilla – az élő zene versenye díjazottai zenélnek szabadtéren. Mind a hat koncert ingyenes, így lehetőséget adunk a helyi lakosság és a turisták minden rétegének a színvonalas programok meghallgatására. A fesztivált a Szépasszony-völgyben egy különleges látványelemekben bővelkedő ünnepi koncert zárja.

Főtámogató: Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda.

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)