Vissza a hírekhez


    
    Itthon is elérhető a Honda Finanszírozás 

A Honda Bank kizárólagos együttműködési és partneri szerződést kötött az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt.-vel, ezáltal a “HONDA Financial Service” (Honda Finanszírozás) szolgáltatásai a jövőben a magyarországi piacon is elérhetővé válnak.

A Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepe hosszú évek óta dolgozik együtt az MKB-Euroleasinggel, ám az új együttműködési szerződés a következő újdonságokat jelenti a vásárlóink számára:

A magyarországi Honda finanszírozás mostantól a HONDA Bank GmbHfelügyelete és irányítása alapján történik, amelyben, az elmúlt időszakban alapvetően csak készletfinanszírozási partner volt, az MKB-Euroleasing kizárólagos exkluzív együttműködő partnerré vált.
A kooperáló partnerek (MKB-Euroleasing és HONDA Bank) a jövőben kölcsönös együttműködésben dolgoznak “HONDA Financial Services” név alatt.
A “HONDA Financial Services” a jelenleg is érvényes készletfinanszírozás mellett kiskereskedelmi vevőfinanszírozást is nyújtani fog a jövőben, a hivatalos “HONDA Financial Services” név alatt.
A “HONDA Financial Services”,együttműködve a Honda Motor Limited Magyarországi Fióktelepével (HME-HU), a jövőben különböző értékesítési programokkal is támogatni fogja a hazai Honda márkakereskedői hálózatot, azért, hogy az autó és motorkerékpár finanszírozás egyre nagyobb mértékben tudjon hozzájárulni a közös értékesítési tervek megvalósításához és teljesítéséhez.
A HME-HU valamint a HB GmbH támogatásával a korábban meghirdetett 2KERÉK finanszírozási akció 2019-ben is folytatódik. Az akció keretén belül, már 30% önerő befizetésével (minimum 300 000 Ft), akár 84 hónap futamidőre, változó vagy rögzítettkamatozású forint alapú finanszírozással és kötelező Casco biztosítással lehet megvásárolni a nagymotorokat és a rendszámos robogókat.

A finanszírozási kalkulátor az alábbi linken érhető el:

http:// www.hondafinanszirozas.hu/motor

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)