Vissza a hírekhez


    
    Az Education az EKE

Idén január 10-12. között szervezik meg a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpo "A" csarnokában. Az Eszterházy Károly Egyetem a CF02-es standnál várja az érdeklődőket! A több napos seregszemlén közel 200 kiállító és több, mint 52.000 látogató vesz részt évről évre. Közel 50 felsőoktatási intézmény jelenlegi hallgatói-, oktatói adják át a legfontosabb információkat a képzésről, a szokásokról, kollégiumi elhelyezésről, és akár a tanulmányokat követő jövőképről is.

Az Eszterházy Károly Egyetem négy campuson, öt karon piacképes képzéskínálattal várja hallgatóit. Az agrárképzés, a bölcsészettudományok, a pedagógusképzés, a gazdaság- és társadalomtudományok, a természettudományok, az informatika, a sporttudományok és a művészetek terén kínálnak képzéseket, de nagy hangsúlyt fektetnek a duális képzésekre is. 36 alapszakon, 14 mesterszakon, 9 felsőoktatási szakképzésen, az osztatlan tanárképzésben 80 szakpáron érhetőek el szakjaik.

 

 MTI Hírfelhasználó


 

 

 


Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.telefonszám: (+36 1 457 7100), honlap: www.nmhh.hu
A weboldal tulajdonosa a Starbox Média Kft. (3300 Eger, Trinitárius út 1.)