A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a gasztronómiai kultúra és képzés erősítésére, ill. a helyi termékek, termelők és vendéglátó vállalkozások és iskolák közötti együttműködés erősítésére termékbemutatókkal, kóstolóval és szakmai előadással egybekötött szakmai találkozót rendez június 26-án, kedden délután fél 2-től a Hotel Egerben. A rendezvény egyben a Vendéglátós Mesterek Klubja alakuló ülése is, melyre várja a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában mesterlevelet szerzett cukrász, pincér, szakács és vendéglős mestereket, a vendéglátó vállalkozásokat és a vendéglátó szakképző iskolák vezetőit, szakoktatóit a megyei gasztronómiai kultúra, szakmai továbbképzés színvonalának fejlesztését segítő, rendszeresen működő szakmai klub létrehozására. A rendezvényre azokat a helyi termelőket hívták meg a helyi vendéglátósok ajánlása alapján, akikkel már kialakult egy jó gyakorlat, ill. akiket szeretnénk megismertetni a megyei vendéglátóival és természetesen egymással is. A programon lehetőség lesz a kiállító helyi termelők termékeinek kóstolására, üzleti tárgyalásokra.
|